Bromma Bromma En webbplats i KFUK-KFUM-nätverket

Translate

Häng med till KFUMs RiksOmbudsMöte!

RIKSOMBUDSMÖTE (ROM) i Norrköping 20-22 oktober 2017

ROM-RiksOmbudsMötet är KFUM Sveriges högsta beslutande organ – alltså vad man brukar kalla årsmöte (fast det i KFUM Sverige hålls vartannat år för tillfället)

De senaste åren så har vi i Bromma KFUM satsat på att våra unga ledare och medlemmar ska få göra sin röst hörd och vi har lycktas riktigt bra!

Men bra kan alltid bli bättre, så nu 2017 satsar vi på att alla våra 15 ombud (de som har rösträtt) ska vara under 26 år. Vi har dock preliminärbokat 25 platser.

Vi kommer att åka tillsammans med en buss som avgår fredag 20 oktober kl 17, från Centralen i Stockholm. Hemresa sker på söndagen kl 15.30.

Boende är bokat på ett vandrarhem i Norrköping som heter Pronova Hostel.

För ledare/styrelsemedlem är detta kostnadsfritt, även de medlemmar under 26 år som utses till ombud är det kostnadsfritt, genom att vi hjälper er att söka individuellt bidrag.

Varför vill vi vara så många på riksombudsmötet? Vi vill ge våra medlemmar och ledare möjligheten att upptäcka organisationen, vara med att påverka och ha riktigt roligt tillsammans.

Med denna länk  https://simplesignup.se/private_event/101953/0b8d0f6a7c så skickar du din anmälan. Vi har 15 ombudsplatser men siktar på att åka upp till 25 personer.

Vi bjuder in till en ledarträff med pizza onsdagen den 11 oktober kl 18.30 för alla som ska åka med.

På webbsidan www.kfumrom.se så hittar du program, information och handlingar inför mötet.

Har du frågor om det praktiska angående resa, boende mm så kontaktar du:
Eva-Maria ”Väffi” på eva-maria.vafors@kfum.se 08-26 27 52

Vi har fortfarande några platser kvar, men vi behöver din anmälan så snart som möjligt, dock senast 2 oktober.

Hoppas du vill hänga med!