Bromma Bromma En webbplats i KFUK-KFUM-nätverket

Translate

Volleyboll

Bromma KFUK-KFUM Volleyboll är en klubb med anor. Föreningen bildades i början av 60-talet och många kända volleybollspelare/tränare har passerat i klubben
Anmäl dig här!
Ungdomsverksamhet & barnverksamhet

Bromma Volleyboll kan i dagsläget erbjuda möjligheter för era barn och ungdomar att spela volleyboll. Era barn kan börja spela från de är 5 år gamla (kidsvolley) och fortsätta tills de är seniorer. I seniorlagen har en ansvarfördelning gjorts bland spelarna för varje lag och för att göra det möjligt för era barn och ungdomar att börja spela volleyboll behöver då ni föräldrar ha hand om gruppen/laget. Det som behöver fördelas bland er föräldrar är:
- tränaransvar
- ledaransvar
- kommunikation med styrelse och andra lag
- ansvar för lagets budget och ekonomi (alla lag oavsett nivå och ålder hjälps åt att på olika sätt få in pengar till föreningen så att respektive lags kostnader täcks)

Från föreningens sida kan vi stötta på många olika sätt (och flera spelare har spontant erbjudit sig att göra detta):
- tränarhjälp på inledande träningar (inkl. upplärning av föräldratränare)
- tränarutbildningar (tips, tricks, övningsbanker, teknik, etc.)
- assistera vid träningar (åtminstone månadsvis)
- information till ledare (anmälan och deltagande i turneringar, seriespel)
- på alla sätt vi kan stötta och informera där behov uppstår

Utbildningar för tränare i Kidsvolley, Volley2000 samt Regional Ungdomstränarkurs arrangeras av Stockholm-Gotlands VBF. Utbildningarna är kostnadsfria och vi ser gärna att så många föräldrar som möjligt tar chansen att gå, anmälan görs via klubben.

Bromma volleyboll är övertygade om att en sådan rollfördelning kan fungera mycket väl och genom att vi ser till att ha en nära och tät kommunikation mellan grupper och styrelse, tror vi att denna rollfördelning kan skapa mycket volleybollspelande, kunskap, glädje och energi som gör föreningen starkare.

Föräldrar som känner och tror att detta sätt att starta igång barn-/ungdomsgrupper är en fantastisk möjlighet är otroligt välkomna att meddela oss detta. Berätta också gärna vad du kan tänka dig att hjälpa till med i just ditt/dina barns grupp. Glöm heller inte att berätta vilken ålder ditt/dina barn har samt om de vill spela i flick- eller pojkgrupp. Ni når oss på info@brommavolleyboll.se För mer information om klubben besök gärna vår hemsida www.brommavolleyboll.se

Så snart vi har tillräckligt många entusiastiska föräldrar och ungdomar för att på detta sätt starta en grupp gör vi det mer än gärna!

För att anmäla intresse till att börja spela volleyboll får ni anmäla er via denna länk: Anmäl dig här!