Skip to content
Sök

Jobba hos oss

Intresserad att arbeta på Bromma KFUMs kansli?

Lediga tjänster

Utöver de anställda på kansliet finns det många som är ledare i våra olika aktiviteter för barn och unga. Många av de uppdragen är arvoderade (betalda). För uppdrag i våra terminsaktiviteter eller andra uppdrag under terminerna kan du anmäla intresse löpande men gärna i god tid innan terminsstart. Mer information och intresseanmälan för att bli ledare hittar du här.

 

Bromma KFUM, som har Stockholms Västerort som upptagningsområde, är en ideell förening som erbjuder mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår ifrån en helhetssyn på människan, med utgångspunkt i KFUM´s ledord Body, Mind, Spirit.

BROMMA KFUM SÖKER ADMINISTRATÖR OCH PROJEKTASSISTENT

I rollen som administratör och projektassistent har du ansvar för vårt administrativa arbete, lokaler och material men du arbetar även direkt i och med vår barn, ungdoms- och medlemsverksamhet. Det betyder att du en dag kan sitta med att administrera bokningar till våra sommarläger för att en annan dag hålla i aktiviteter för barn och unga på Järvaveckan, en terminsaktivitet eller på sommarläger eller stötta våra unga ledare i det. 

Det är en varierad roll med ansvar och möjlighet att vara delaktig i föreningens olika verksamheter och utveckling. Du jobbar nära och stöttar övrig personal på kansliet som utöver dig består av verksamhetschef, flera verksamhetsutvecklare samt en vaktmästare på deltid. 

Ansökan innehållande CV och Personligt Brev till Kenneth.Lundgren@bromma.kfum.se ska vara oss tillhanda senast den 18 augusti. Urval och tillsättning av tjänsten kan ske tidigare än sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.