Bromma KFUM söker Administratör och Projektassistent

13 juni 2022

Bromma KFUM, som har Stockholms Västerort som upptagningsområde, är en ideell förening som erbjuder mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår ifrån en helhetssyn på människan, med utgångspunkt i KFUM´s ledord Body, Mind, Spirit. 

VI SÖKER NU EN ADMINISTRATÖR OCH PROJEKTASSISTENT  

I rollen som administratör och projektassistent har du ansvar för vårt administrativa arbete, lokaler och material men du arbetar även direkt i och med vår barn, ungdoms- och medlemsverksamhet. Det betyder att du en dag kan sitta med att administrera bokningar till våra sommarläger för att en annan dag hålla i aktiviteter för barn och unga på Järvaveckan, en terminsaktivitet eller på sommarläger eller stötta våra unga ledare i det. 

Det är en varierad roll med ansvar och möjlighet att vara delaktig i föreningens olika verksamheter och utveckling. Du jobbar nära och stöttar övrig personal på kansliet som utöver dig består av verksamhetschef, flera verksamhetsutvecklare samt en vaktmästare på deltid. 

Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 18 augusti. Urval och tillsättning av tjänsten kan ske tidigare än sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Du hittar mer information om tjänsten och ansökan här>>