Skip to content
Sök

Kärsögården

Brostugans väg, 178 93, Drottningholm

Snart är den på plats!

Vi bygger ny hemsida till Kärsögården

Vi håller på och bygger ny hemsida för Kärsögården. Vill ni få lite inspiration och information om vad man kan boka Kärsögården till så hittar ni lite inspiration längre ned på den här sidan.

Tills vidare ber vi er att kontakta info@karsogarden.se för information om priser och bokning. Varmt välkomna!

 

Bromma KFUM håller flera sommarläger här

30 minuter från city och 15 minuter från slottet

Kärsögården har varit i KFUM:s regi sedan 1919 och drivs av den ideella föreningen KFUM Kärsö vars huvudmedlemmar är Bromma KFUM och KFUM Söder Fryshuset. Föreningens syfte är att erbjuda barn- och ungdomsverksamheter en mötesplats där de kan utvecklas. Vi vill utgå ifrån en helhetssyn på människan och möta unga människors aktuella behov.

Med ca 70 000 kvm grönområden, 2 stycken basketplaner, 6 stycken beachvolleyplaner, fotbollsplan, frisbeegolfbana, kanoter och eget bad är förutsättningarna för aktiviteter unika. Idrottsdagar och konfirmandläger är två exempel på verksamheter som ofta bokas in.

Det bedrivs även en öppen verksamhet som riktar sig till allmänheten. Som privatperson är du då välkommen att nyttja bad, grönområden och aktivitetsplaner enligt de föreskrifter som gäller. Under sommaren håller sommarcaféet öppet då det är fint väder och här hittar du allt möjligt gott.

Hyr Kärsögården

Bromma KFUM har varje år våra mycket populära sommarläger och andra aktiviteter på Kärsögården och kan varmt rekommendera att boka Kärsögården för:

  • Klassresor och lägerskolor
  • Kurser och konferenser
  • Andra evenemang
  • Catering och foodtruck
  • Idrotts-och friluftsdagar

Allt överskott går direkt tillbaka till föreningen för att driva och utveckla Kärsögården som ett mötesplats där barn och unga kan komma och utvecklas till sin fulla potential.