Skip to content
Sök

Sommarläger

Lägerdagar och dagkollo

Sommaren är en tid då skolor stänger och de flesta fritidsverksamheter tar sommarlov. Då är det dags för sommarläger med Bromma KFUM, en tid att skapa minnen fylld av bad, natur, rörelse, lek, nya bekantskaper och självutveckling i sjönära natur med närhet till skog och mark.

Det är svårt att beskriva hur det är att gå på sommarläger, det är något som måste upplevas. Det är en blandning av gemenskap, trygghet och äventyr som leder till personlig utveckling och bidrar till en bättre fysisk och psykisk hälsa. För många barn och unga blir lägervistelsen ett minne för livet. Våra engagerade unga ledare skapar trygghet och gör det lilla extra för att barnen ska få en oförglömlig upplevelse.

Sommarläger med Bromma KFUM

Våra läger har mycket gemensamt oavsett inriktning!

Det är en blandning av gemenskap, trygghet och äventyr. Fokus är alltid på att ha roligt tillsammans och utvecklas utan krav på prestation där samarbetsövningar, upplevelser och personlig utveckling står i centrum. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och uppskatta sina lägerdagar, därför spenderar vi tid på att lära känna varandra och lära oss allas namn.

Vi spenderar mest tid utomhus där vi har aktiviteter och lekar, fokus på rörelse, samarbetsövningar med gruppen, temadagar och självklart finns möjlighet till klassiska lägeraktiviteter såsom bad och andra äventyr. Vi gör ofta egna varianter på aktiviteter för att flytta fokus från tävlingsmoment och prestationskrav till samarbete och att ha roligt tillsammans.

Självklart lyssnar vi in deltagarnas egna behov och önskemål efter bästa förmåga!

Vanliga frågor och svar om våra läger

Sök till sommarlägerledare